Nieuwe collega gezocht!

GEZOCHT: Een veiligheidskundige met affiniteit met het geven van advies en trainingen EN een stagiair integrale veiligheidskunde.

Wij zoeken een nieuwe collega! Ben of ken jij iemand die past bij een van de onderstaande functies? Neem dan contact met ons op!

Alfabeeld is een dynamisch Amsterdams bureau dat organisaties adviseert en ondersteunt bij verandertrajecten op het gebied van veiligheid. Onze focus ligt daarbij op de gedrags- en cultuurkant. Wij werken voor gerenommeerde, veelal internationale klanten in de logistiek, food, papier- en procesindustrie. Onze opdrachtgevers waarderen ons vanwege onze betrokkenheid, creativiteit en resultaatgerichtheid.

De visie van Alfabeeld is dat veranderingen alleen slagen wanneer ze ‘van binnenuit’ komen. Dat betekent dat onze aanpak gericht is op het betrekken en meekrijgen van medewerkers en management zodat binnen de organisatie eigenaarschap en veiligheidsbewustzijn ontstaat. Wij zijn al meer dan 20 jaar specialist in het opleiden en begeleiden van veiligheidsambassadeurs en safety coaches.

Alfabeeld bestaat op dit moment uit vijf vaste medewerkers en een netwerk van associés. We hebben een open cultuur waarbinnen teamwork, resultaatverantwoordelijkheid, creativiteit en commercialiteit belangrijk zijn. Wij zijn als professionals gewend hoge eisen aan onszelf en elkaar te stellen.

Ter versterking van ons team zoeken wij:

1. Een ervaren veiligheidskundige met bewezen kennis van – en ervaring met trainen/adviseren

Voor onze trajecten op het gebied van veiligheidsbewustzijn zoeken wij een enthousiaste collega die enkele jaren werkzaam is geweest in (of voor) de procesindustrie als trainer, adviseur of HSE manager. We verwachten dat de nieuwe collega ervaring en affiniteit heeft met het begeleiden van verandertrajecten op het gebied van HSE en veiligheidscultuur.

Je bent een teamspeler, nieuwsgierig en je hebt een proactieve en resultaatgerichte instelling. Je bent vertrouwd met het werken met groepen. Je wilt je ervaring, kennis en visie graag overdragen. Acquisitie zie je als een welkome aanvulling op je inhoudelijke activiteiten.

Aanvullende functie-eisen 
– Een afgeronde opleiding veiligheidskunde MOSHE of HVK.
– De senior die wij zoeken, heeft plezier in het begeleiden en coachen van collega’s.
– Wij verwachten van een senior dat hij zich inzet voor de uitbouw van het bureau en de ambitie heeft om binnen het bureau door te groeien naar een management- of partnerrol.
– De omvang van de vacature bestaat (voorlopig) uit 3 tot 4 dagen per week.

2. Een startende veiligheidskundige die graag veiligheidstrainer / -adviseur wil worden

Deze starter is vermoedelijk net afgestudeerd. Hij heeft de ambitie om zich als trainer / adviseur te bekwamen in het begeleiden van mens en organisatie op weg naar een hoger veiligheidsbewustzijn. Daarbij zullen wij je stap voor stap ondersteunen en begeleiden. Het leertraject zal ongeveer een jaar duren, waarbij je leert zelfstandig opdrachten uit te voeren.
Je bent een teamspeler, nieuwsgierig en leergierig. Je hebt een proactieve en resultaatgerichte instelling. De omvang van de vacature bestaat voorlopig uit 3 tot 4 dagen per week.

3. Een stagiair integrale veiligheidskunde

Je bent een leergierige en gemotiveerde student Integrale Veiligheidskunde die geïnteresseerd is in veiligheidscultuur. Je wilt ervaring op doen binnen een professioneel advies- en trainingsbureau. Dit wil je doen door te ondersteunen en mee te werken aan trainingen en adviestrajecten om veilige arbeidsomstandigheden te bewaken bij uiteenlopende (grote) opdrachtgevers.
Je bent een teamspeler, nieuwsgierig en leergierig en je hebt een proactieve en resultaatgerichte instelling. De omvang van de vacature is in overleg.

Ben je geïnteresseerd in één van deze functies en voldoe je aan de criteria?

Mail dan een brief met motivatie en CV aan Alfabeeld Veiligheid & Gedrag t.a.v. drs. J.L. Kruijt: laurens@alfabeeld.nl

Voor meer informatie kun je terecht op onze website; www.alfabeeld.nl . Als je vragen hebt, kun je contact opnemen met Laurens Kruijt of Jolan Schreuder: 020-6864600